Counter

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web

diumenge, 5 d’abril del 2015

roomba, scooba, braava, mirra i looj

Roomba és un robot de neteja de buit automatitzat llançat per primera vegada el 2002. Roomba és alimentat per una bateria recarregable, i molts models estan disponibles amb una estació d'acoblament perquè el Roomba ha de tornar a recarregar al final del seu cicle de neteja. Treballen en conjunt amb accessoris que utilitzen tant IR i RF.

Per tal de preservar el seu primer funcionament i l'estat, el manual suggereix netejar l'interior després de tres usos. L'envàs inclou una eina de neteja que es buida la paperera i una pinta que permet raspar l'excés de residus o els cabells en els raspalls. També inclou diversos filtres reemplaçables i raspalls que han de ser canviades cada tres mesos.

scooba:
Scooba és un robot de rentat planta de iRobot. El producte es va començar a comercialitzar en quantitats limitades a finals de 2005, abans d'un llançament complet del producte el 2006, tot i que encara no està disponible en molts mercats d'ultramar. Els primers models requereixen una solució netejadora no lleixiu especial o vinagre blanc per rentar terres durs. Les unitats més modernes també poden utilitzar simplement aigua. Diverses versions han estat comercialitzats.

braava:

Braava és Floor Mopping Robot de iRobot, dissenyat per treballar en tots els pisos de superfície dura. Braava utilitza draps de neteja d'un sol ús o de microfibra per a la neteja en humit i / o sec.

mirra:
Mirra és un robot de neteja piscina llançat a l'abril de 2007

looj:

Looj és un robot de neteja de cunetes llançat al setembre de 2007.